Ι.Αποστολάκης: σε μας το βάρος να εκπροσωπήσουμε το 43% που δεν ψήφισε τον Μπέο

Ι.Αποστολάκης: σε μας το βάρος να εκπροσωπήσουμε το 43% που δεν ψήφισε τον Μπέο

Η δημοτική παράταξη «Μαζί για το Βόλο» αναλαμβάνει το βάρος να εκπροσωπήσει στο δημοτικό συμβούλιο το 43% των πολιτών που δεν ψήφισε τη δημοτική αρχή, υποστήριξε ο επικεφαλής Ιάσονας Αποστολάκης, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης της δημοτικής παράταξης, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Μεταξουργείο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει την αυτοκριτική του αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτήριξε «οδυνηρό». Ο κ. Αποστολάκης στην τοποθέτησή του προχώρησε και στην εκτίμηση  ότι η Νάνσυ Καπούλα και ο Α. Παπαδούλης δεν έχουν διάθεση να ασκήσουν καμία αντιπολίτευση, ενώ κατηγόρησε το ΚΙΝΑΛ για δυναμιτισμό» και «σαμποτάζ» της κοινής καθόδου των προοδευτικών δυνάμεων με το χρίσμα που έδωσε στον Α. Παπαδούλη.

Στην εισήγηση του ο κ. Αποστολάκη μεταξύ άλλων είπε:«Δεν μπορέσαμε ενώ το παλέψαμε να διαμορφωθεί ένα ευρύ ψηφοδέλτιο που θα είχε υποστήριξη από κοινωνικές δυνάμεις της πόλης. Η οξυμένη κεντρική πολιτική αντιπαράθεση μεταφέρθηκε και σε τοπικό επίπεδο. Υπήρχε κόσμος που δεν ήταν πρόθυμος να ακούσει και ήταν έντονο το κλίμα αμφισβήτησης των πολιτικών κομμάτων. Ο πολίτης επηρεάζεται από την εικόνα και όχι από τον λόγο. Η εικόνα μέτρησε πολύ και έχει να κάνει και με το γεγονός ότι η δημοτική αρχή πήρε τα μεγαλύτερα ποσοστά στις περιφερειακές ενότητες. Το κλίμα είχε διαμορφωθεί από τα ΜΜΕ με την εικόνα ενός πετυχημένου δημάρχου, επιχειρηματία που υλοποίησε έργα προηγούμενων δημοτικών αρχών.Η δημοτική αρχή αποτελεί ένα προϊόν συμμαχιών που εκτείνεται από το κέντρο μέχρι την άκρα δεξιά. Έχει εκφασίσει τον δημοτικό λόγο. Έχει έντονα λαϊκίστικα χαρακτηριστικά που στην εποχή που ζούμε τη βοηθάει να αρθρώνει έναν λόγο εύκολο για τα αυτιά του κόσμου. Η εξάρτηση του δεξιού χώρου με τη δημοτική αρχή έγινε γνωστό και από τη στήριξη στην εκδήλωση που έκανε η δημοτική αρχή για το στρατόπεδο Γεωργούλα. Συμπολίτες μας παρασύρθηκαν από δρομολογημενα έργα από προηγούμενες δημοτικές αρχές και ο Α. Μπέος παρουσίαζε τον Βόλο σαν μια μικρή Γκοθαμ Σίτι. Εμείς είχαμε επενδύσει πάρα πολύ στο δημοκρατικό μέτωπο και πιστεύαμε ότι θα κατέβουμε όλοι μαζί στις εκλογές. Ίσως και με την αποχή μας από το Δημοτικό συμβούλιο χάσαμε την επικοινωνία με τον κόσμο. Σε εμάς πέφτει το βάρος να εκπροσωπήσουμε το 43% της πόλης που δεν ψήφισε τον Α. Μπέο.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2VNzSuR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη