Με 8,5 εκ. ευρώ χρηματοδοτεί το Δημοκρίτειο η ΑΜΘ

Με 8,5 εκ. ευρώ χρηματοδοτεί το Δημοκρίτειο η ΑΜΘ

Το ποσό των 8,5 εκ. ευρώ θα διαθέσει από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας- Θράκης προκειμένου το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο να προμηθευτεί καινούργιο επιστημονικό, εργαστηριακό και εκπαιδευτικό εξοπλισμό.

Ο εξοπλισμός θα περιλαμβάνει επιστημονικά όργανα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, περιφερειακές συσκευές, λογισμικό, εποπτικά μέσα διδασκαλίας καθώς και έπιπλα για τις αίθουσες, τα αμφιθέατρα και τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου. Οι νέες αυτές προμήθειες θα καλύψουν ανάγκες σε Σχολές, Τμήματα, Βιβλιοθήκες καθώς και στο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου του Πανεπιστημίου στην Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. "Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στέκεται δίπλα στο Πανεπιστήμιο και είναι αρωγός στις προσπάθειές του για περαιτέρω αναβάθμιση του εκπαιδευτικού και ερευνητικού του έργου", δήλωσε μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/32jAzym
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη