Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 47χρονος που πυροβόλησε σπίτ

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 47χρονος που πυροβόλησε σπίτ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο 47χρονος κτηνοτρόφος, πρωί της 7ης Οκτωβρίου πυροβόλησε το σπίτι τριών αδερφών στον Άγιο Νικόλαο, τρομοκρατώντας τα τρία αδέρφια που ήταν μέσα.

Κατά την απολογία του, ο 47χρονος παραδέχθηκε την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι σκοπός του ήταν ο εκφοβισμός και όχι ο τραυματισμός κάποιου μέλους της οικογένειας και ότι νόμιζε ότι δεν ήταν κανένας στο σπίτι.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου όταν ο γιος του 47χρονου είχε έναν ασήμαντο νεανικό διαπληκτισμό σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής με έναν 20χρονο.

Όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, ο 47χρονος σε έξαλλη κατάσταση, μετέβη στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρισκόταν ο 20χρονος με τις δύο ανήλικες αδελφές του. έβγαλε όπλο και άρχισε να βάλλει εναντίον του σπιτιού προκαλώντας πανικό και τρόμο στα τρία αδέλφια που μη μπορώντας να αντιδράσουν ζήτησαν τη συνδρομή των αρχών.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2pt1pFC
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη