Χανιά: Ένοχα τα δύο στελέχη της Οργάνωσης Κομμουνιστών – Διεθνιστών

Χανιά: Ένοχα τα δύο στελέχη της Οργάνωσης Κομμουνιστών – Διεθνιστών

Ένοχα κρίθηκαν σε πρώτο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων τα δύο στελέχη της Οργάνωσης Κομμουνιστών – Διεθνιστών των οποίων η υπόθεση εκδικάσθηκε τα πρωί της Τετάρτης.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον πρώτο κατηγορούμενο για αντίσταση κατά της αρχής και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 17 μηνών με τριετή αναστολή και τον δεύτερο ένοχο για απλή συνέργεια στη διακεκριμένη φθορά και του επέβαλε φυλάκιση 8 μηνών.

Η δίκη αφορούσε υπόθεση επεισοδίου με αστυνομικούς στην οδό Τζανακάκη κατά την προεκλογική περίοδο του 2014.

Και οι δύο αρνήθηκαν στις απολογίες τους τις κατηγορίες που τους αποδίδονται (αντίσταση, απλή σωματική βλάβη με πρόθεση κατά συρροή σε βάρος δημοσίων υπαλλήλων κ.α.). Ο δεύτερος εκ των κατηγορουμένων είπε στην απολογία του ότι δεν ήταν καν στα Χανιά την ημέρα του επεισοδίου. Ο πρώτος στην απολογία του ανέφερε ότι δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό και αμύνθηκε.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Mnxk3e
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη