ΟΑΕΔ: Μπαίνουν αύριο τα πρώτα 47 παιδιά στον Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Καρδίτσα

ΟΑΕΔ: Μπαίνουν αύριο τα πρώτα 47 παιδιά στον Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Καρδίτσα

Τα πρώτα 47 παιδιά προσχολικής ηλικίας δικαιούχων των παροχών του ΟΑΕΔ καθώς και των δημοτών του Δήμου Καρδίτσας, θα υποδεχθεί ο Βρεφονηπιακός Παιδικός Σταθμός του Οργανισμού Απασχόλησης, αύριο, στο πλαίσιο της επιτυχούς σύμπραξης με τη δημοτική αρχή, η οποία διαθέτει παιδαγωγικό προσωπικό στον σταθμό.

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του ΟΑΕΔ διαθέτουν όλες τις σύγχρονες παιδαγωγικές προδιαγραφές της προσχολικής αγωγής. Η φιλοξενία των παιδιών είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών του Οργανισμού Απασχόλησης, μέσα από συμπράξεις με τις Δημοτικές Αρχές, σε τοπικό επίπεδο, στοχεύει να συμβάλει στη στήριξη των κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών καθώς και στη διασφάλιση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στην οικονομική ζωή και στην αγορά εργασίας.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2oeM6jQ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη