Tζιχαντιστές του Ερντογάν ακρωτηριάζουν πτώμα Κούρδισσας μαχήτριας (σκληρές εικόνες)

Tζιχαντιστές του Ερντογάν ακρωτηριάζουν πτώμα Κούρδισσας μαχήτριας (σκληρές εικόνες)

Νέο βίντεο με ωμότητες Σύρων τζιχαντιστών-συμμάχων του Ερντογάν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

 

Το βίντεο δείχνει μαχητές της «ταξιαρχίας Al Mahdy» που συμμετέχουν στην τουρκική εισβολή στη Συρία, να ακρωτηριάζουν το πτώμα Κούρδισσας μαχήτριας των SDF. Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο μαχητής που τραβάει το βίντεο λέει: «Τα πτώματα των γουρουνιών του PKK και του PYD (ΣτΣ κόμμα των Κούρδων της Συρία) είναι κάτω από τα πόδια μας. Ο Θεός είναι μεγάλος». Στη συνέχεια ο άντρας λέει ότι: «Αυτή είναι μια από τις πόρνες που μας στείλατε.» Η κάμερα γυρνάει και δείχνει τους συντρόφους του να ποδοπατούν και να ακρωτηριάζουν τη γυναίκα.

Πέρα από τον αποτροπιασμός που προκαλεί η πράξη αυτή καθαυτή, έχει ιδιαίτερη σημασία η βιντεοσκόπηση της. Το βίντεο κυκλοφόρησε από τους ίδιους τους δράστες, σε μια προφανή προσπάθεια τρομοκράτησης των κατοίκων των περιοχών που έχουν καταληφθεί από τον τουρκικό στρατό και τους Σύρους συμμάχους του, προκειμένου να μην επιστρέψουν στα σπίτια τους.

{https://twitter.com/vdcnsy/status/1186759495558586369}



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2pGLnbA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη