Αγρίνιο: Σύλληψη 48χρονου για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Αγρίνιο: Σύλληψη 48χρονου για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Χθες το πρωί σε περιοχή του Αγρινίου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης  Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνέλαβαν 48χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σε  έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε  αγροτεμάχιο του 48χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν σε αποθήκη εργαλείων και σε χώρο ζωοτροφών τα εξής :

  • (578,1) γραμμάρια κάνναβης,
  • ένα κυνηγετικό όπλο,
  • μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • 56 πλαστικές σακούλες

Επιπλέον, εντόπισαν σε καλαμιώνα στην άκρη του αγροτεμαχίου, φούντες και τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, συνολικού βάρους (11.900) γραμμαρίων, τα οποία είχαν κρεμάσει για αποξήρανση, (17) δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα 4,5 μέτρα και μια τσάντα πλάτης, που περιείχε εργαλεία.

Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στο δράστη, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 1.650 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ειρήνη Μαραγκού

 

 

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2p5PYDz
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη