Σύλληψη 67χρονου δραπέτη που δεν επέστρεψε ποτέ από την άδειά του

Σύλληψη 67χρονου δραπέτη που δεν επέστρεψε ποτέ από την άδειά του

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 67χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείτο από 9-10-2019 ως δραπέτης Καταστήματος Κράτησης, από το οποίο είχε λάβει άδεια και ουδέποτε επέστρεψε. Η σύλληψη του έγινε  μεταμεσονύκτιες ώρες της 25-10-2019 στη Νίκαια

Στο προαναφερόμενο Κατάστημα Κράτησης εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης και κάθειρξης 20 ετών και 7 μηνών για ανθρωποκτονία, ληστεία, ψευδή καταμήνυση και άλλα αδικήματα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, κατσαβίδι, 3 πλαστικά ομοιώματα περιστρόφων και 1 όπλο που προσομοίαζε με πιστόλι κρότου.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2PtF0D4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη