Γεροβασίλη: Δημοσιεύματα περί... αποστάσεων από Πολάκη, δεν αξίζουν ούτε διάψευσης

Γεροβασίλη: Δημοσιεύματα περί... αποστάσεων από Πολάκη, δεν αξίζουν ούτε διάψευσης

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, χαρακτηρίζει ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που μιλούν για αποστάσεις της γραμματέως της ΚΟ από τον Παύλο Πολάκη.

 

«Για άλλη μια φορά, δημοσιεύματα εμφανίζουν δήθεν αποστάσεις και διαφωνίες εντός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τον χειρισμό της πρωτοφανούς απόφασης της πλειοψηφίας της Προανακριτικής Επιτροπής, να εξαιρέσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάτι τέτοιο γίνεται τη στιγμή που για το ίδιο θέμα έχουν δημόσια εκφράσει διαφωνία βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής αλλά και επιφυλάξεις βουλευτές της ΝΔ.

Καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα το λόγο για τον οποίο γράφονται όλα αυτά και δεν αξίζουν καν διάψευσης», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Νωρίτερα, σε ερώτηση εάν είναι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή δήλωσή του ότι θα παραμείνει μέσα στην επιτροπή ό,τι και να γίνει και αν έχει ληφθεί απόφαση οι δύο βουλευτές να παραμείνουν στην επιτροπή, απάντησε:

«Είναι προσωπική άποψη του κ. Πολάκη, δεν έχουμε αποφασίσει, εμείς κινούμαστε θεσμικά. Δεν θέλουμε να γίνει λίμπα η διαδικασία και ζητάμε από τον πρόεδρο να την προστατεύσει. Περιμένουμε την απάντησή του στην επιστολή μας», ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/36iCJko
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη