Θύρα 6 σε Διοίκηση Παναιτωλικού: «Κάντε το καθήκον σας και ζητήστε εισιτήρια για τον αγώνα με την Λαμία»


Ο κόσμος του Παναιτωλικού ήταν εκεί, δίπλα στην ομάδα, παρόλο που αυτή μας πίκρανε με αποκαρδιωτικό τρόπο για 5η συνεχόμενη φορά. Όλα είναι εναντίον μας όμως δε μας πτοεί τίποτα.

ΟΛΟΙ ΛΑΜΙΑ! Σύνδεσμος ανοιχτός σήμερα Τετάρτη και Παρασκευή από τις 20:00 για περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή.

Η διοίκηση αντί να είναι εχθρική προς όλες τις κατευθύνσεις τέτοιες κρίσιμες στιγμές, και αφού δεν έκανε καμία προσπάθεια να αλλάξει την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ας κοιτάξει τουλάχιστον να κάνει το καθήκον της και να ζητήσει κανονικά εισιτήρια για τον κομβικό αγώνα της Δευτέρας, έτσι ώστε η ομάδα να έχει τον κόσμο δίπλα της, στη δύσκολη αποστολή της.

ΥΓ1: Ευχαριστούμε τους Fentagin για την φιλοξενία όπως κάθε φορά. Η αλληλεγγύη το όπλο μας.

ΥΓ2: Εγκάθετοι δημοσιογράφοι που γράφετε για 30 άτομα ενώ στο πέταλο βρισκόταν 200 οπαδοί της ομάδας μας φωνάζοντας ασταμάτητα για τον Τίτορμο στη φανέλα, παρά την εικόνα της ομάδας, είστε γελοίοι. Και εσείς και οι εντολείς σας. Την επόμενη φορά, αν σας βολεύει γράψτε ότι ήμασταν 3.

sinidisi.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη