«Θετική ψυχολογία, θετική σκέψη» το θέμα ομιλίας στη «Χάρτα»

«Θετική ψυχολογία, θετική σκέψη» το θέμα ομιλίας στη «Χάρτα»

Το κέντρο σωματικής & ψυχολογικής υποστήριξης, «Πορεία Υγείας» διοργανώνει την Τετάρτη 23 Οκτώβρη, στις 19.30 την ομιλία «Θετική Ψυχολογία, Θετική Σκέψη» στο καφέ βιβλιοπωλείο Χάρτα, Σκενδεράνη 16.

Η υγεία είναι απλά απουσία της ασθένειας ή και μια διαδικασία ανάπτυξης; Ο ψυχολόγος είναι εκεί για να λύσει εργαλειακά τις δυσκολίες της ζωής σου ή για να σου θυμίσει τα δικά σου ξεχασμένα εργαλεία και αποθέματα; Το σύμπτωμα είναι ένα σημάδι ανισορροπίας ή αφορμή για μια νέα ισορροπία; Η ολιστική θεραπεία μειώνει τον πόνο σου ή σε ενδυναμώνει για να τον ζεις διαφορετικά; Ποια είναι τα όρια της θετικής σκέψης; Η θετική ψυχολογία μπορεί να εφαρμοστεί από τον καθένα;

Ομιλητές: Ιωάννα Γεωργιάδου, Συστημική Ψυχοθεραπευτρια Msc και Ντόβρος Ε. Ιωάννης, Ολιστικός Θεραπευτής Msc, Ψυχοθεραπευτής.

Είσοδος Ελεύθερη.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2OsrO0O
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη