ΔΤ_ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ_ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΣΤΕ

 

 

 

 

Καλημέρα σας,

 

Θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε την πρόθεση για συνεργασία μεταξύ του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας που συγχρηματοδοτείτε από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας 2014-2020  και του υπαγόμενου στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

 

Σήμερα στην Ελάτεια  στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας με τη συνάντηση τους η Δήμαρχος του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, κα Αθανασία Στιβακτή και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Θεόδωρος Π. Δημόπουλος επιβεβαιώνουν την πρόθεση τους για  την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με στόχο την περιοδική υλοποίησης  κοινών δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών του Δήμου Αμφίκλειας- Ελάτειας  για θέματα υγείας και ψυχικής υγείας , την ψυχοκοινωνική υποστήριξη παιδιών, ενηλίκων και οικογενειών. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Συντονίστρια και Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας κα Κατερίνα Παπανικολάου και η κα Κωνσταντίνα Τσαπραίλη, Διοικητική Υπάλληλος.

 

Το  επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας  στην επικείμενη συνεργασία με το ΚΚΠΠΣΕ θα συνεργάζεται για τον καθορισμό της εκάστοτε θεματολογίας των δράσεων, θα παρέχει τον απαραίτητο χώρο και θα μεριμνά για την ενημέρωσή των πολιτών που διαβιούν στον Δήμο Αμφίκλειας- Ελάτειας.

 

Με εκτίμηση,

 

 

 

Παπανικολάου Γ. Κατερίνα

Συντονίστρια ΚΚ

MA Κοινωνική Λειτουργός

Δήμος Αμφίκλειας- Ελάτειας

Πλατεία Αγ. Δημητρίου, 35004 -Ελάτεια

t:2234031884  

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη