Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Με πολλές εκπλήξεις η ενδεκάδα των Πειραιωτών - Οι λόγοι της απόφασης του Μάρτινς

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Με πολλές εκπλήξεις η ενδεκάδα των Πειραιωτών - Οι λόγοι της απόφασης του Μάρτινς

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Υπάρχει ένα σενάριο για τη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού με αρκετούς παίκτες από τους βασικούς εκτός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει κάνει αρκετές δοκιμές τις προηγούμενες ημέρες.

Αλλά το επικρατέστερο σενάριο ήταν αυτό της ενδεκάδας προηγούμενων ευρωπαϊκών αγώνων. Χωρίς, δηλαδή, κάποια έκπληξη μέσα.

Παρόλα αυτά όμως υπάρχει ένα σενάριο το οποίο «παίζει» αρκετά τις τελευταίες ώρες.

Έχοντας στον πάγκο του ο Ολυμπιακός ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν βασικοί σε όλα τα ματς μέχρι τώρα.

Συγκεκριμένα το σενάριο ενδεκάδας έχει τους Βαλμπουενά, Ελαμπντελαουί, Ποντένσε και Γκιλιέρμε στον πάγκο.

Έχοντας στο αρχικό του σχήμα ο Ολυμπιακός τους Σα, Τσιμίκα, Τοροσίδη, Σεμέδο, Μεριά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μπενζιά, Λοβέρα, Μασούρα και Γκερέρο.

Ένα σενάριο το οποίο έχει αρκετές εκπλήξεις στην ομάδα του Πειραιά. Δεν έχει «κατεβάσει» ποτέ ξανά μέχρι τώρα αυτό το σχήμα ο Πέδρο Μαρτίνς. Και αν όντως ισχύει για πρώτη φορά θα αγωνιστούν ως βασικοί οι Μπενζιά και Λοβέρα. Αμφότεροι μέχρι τώρα είχαν παίξει ως αλλαγή.

Παράλληλα, να σημειωθεί πως ο Λοβέρα σε περίπτωση που όντως αγωνιστεί, θα είναι και το ντεμπούτο του στην Ευρώπη. Δεν έχει παίξει καθόλου μέχρι τώρα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και είναι πολύ πιθανό να γίνει στο Champions League.

Γιατί αυτή η ενδεκάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του στο ξενοδοχείο. Λίγο πριν φύγει η ομάδα για το γήπεδο «Μαρακανά» όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

Εκεί ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε και την ενδεκάδα των Πειραιωτών. Η οποία έχει αρκετές εκπλήξεις μέσα.

Δεν φαίνεται να είναι κάποιο επικοινωνιακό τρικ αυτό, αλλά η επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού. Ο οποίος προφανώς και σκέφτεται το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, για το πρωτάθλημα. Για αυτό και αφήνει παίκτες βασικούς εκτός ενδεκάδας.

Έτσι ώστε να ξεκουραστούν και να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη συνέχεια χωρίς πρόβλημα.

Θα δείξει τη στιγμή που θα ανακοινωθεί επίσημα η ενδεκάδα, αν θα είναι αυτές οι επιλογές του Μαρτίνς. Με Σα, Τσιμίκα, Τοροσίδη, Σεμέδο, Μεριά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μπενζιά, Λοβέρα, Μασούρα και Γκερέρο στην ενδεκάδα.

Πηγή: Sportime.gr



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2mEq5dj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη