Τhomas Cook: Χείρα βοηθείας από τον ΟΑΕΔ σε 4.500 εργαζόμενους

Photo: Eurokinissi

Πρόγραμμα για την διατήρηση 4.500 θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης σε τουριστικές επιχειρήσεις, που επλήγησαν από την πτώχευση της εταιρείας Thomas Cook, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός, «ανταποκρινόμενος άμεσα στην ανάγκη λήψης μέτρων που θα βοηθήσουν τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πτώχευση της εταιρείας Thomas Cook Group, αποφάσισε στην συνεδρίαση της 1/10/2019 του Διοικητικού Συμβουλίου, την κατάρτιση Ειδικού Προγράμματος διατήρησης 4.500 θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης με επιχορήγηση της εργοδοτικής εισφοράς σε τουριστικές επιχειρήσεις, που επλήγησαν από την πτώχευση της εταιρείας Thomas Cook Group».

Ο ΟΑΕΔ προχώρησε στην υποβολή γνώμης προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, για έκδοση σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης.



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2nvKGB2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη