Καρφιά Φίλη στον ΣΥΡΙΖΑ για τις συμβάσεις εξόρυξης υδρογονανθράκων

Καρφιά Φίλη στον ΣΥΡΙΖΑ για τις συμβάσεις εξόρυξης υδρογονανθράκων

Βιαστική και ακατανόητη χαρακτήρισε την υπογραφή των συμβάσεων για την εξόρυξη υδρογονανθράκων από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης.

Κατά την τοποθέτηση του στην Ολομέλεια για την κύρωση των συμβάσεων τόνισε πως « αυτή η ενέργεια είναι ακατοίκητη και βιαστική» υπογραμμίζοντας ότι πι συγκεκριμένες συμβάσεις υπογράφηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση παραμονή των εκλογών. « Το μείζον είναι η κλιματική αλλαγή και είναι λάθος να μην κάνουμε και αυτοκριτική. Αυτή είναι η δύναμη της αυτοκριτικής» συνέχισε. Μάλιστα ο ιδιος υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να καταψηφίσει τις τέσσερις συμβάσεις κι όχι να ψηφίσει παρών σε αυτές όπως έχει αποφασιστεί.

 

 

 

 

 



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2oXgVth
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη