Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ο πρόεδρος της Οργάνωσης της Μαγνησίας, Γιώργος Εμμανουηλίδης

Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ο πρόεδρος της Οργάνωσης της Μαγνησίας, Γιώργος Εμμανουηλίδης

Στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου συμμετείχε ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, Γιώργος Εμμανουηλίδης, επικεφαλής ομάδας 25 συνέδρων που εξέλεξαν 750 ΟΝΝΕΔίτες από τη Μαγνησία.

Στην ομιλία του, παρουσία της ηγεσίας της οργάνωσης, τόνισε – μεταξύ άλλων – η χώρα δεν είναι σε ακμή και για αυτό δεν πρέπει να εθελοτυφλούμε. Χρειάζεται αγώνας για πρόοδο στην οικονομία, για να καινοτομήσουν οι νέοι, για να επιχειρήσει η νέα γενιά
και για να αποτελέσει παρελθόν η φυγή των νέων στο εξωτερικό.

«Είναι τιμή μου που έχω θητεύσει υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου και με τον τωρινό υπεύθυνο αλλάξαμε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Φέραμε τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου και πάλι πρώτη δύναμη! Κερδίσαμε τη γενιά μας καταγράφοντας πάνω από 70000 μέλη!
Θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας!» επισήμανε ακόμη, στην ομιλία του, στο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ο πρόεδρος της Νομαρχακής Οργάνωσης της Μαγνησίας

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/356vRWu
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη