Αγροτικό Γραφείο της Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α Λέσβου: θα καταργηθεί το αφορολόγητο για τους αγρότες;

Αγροτικό Γραφείο της Ν.Ε  ΣΥ.ΡΙΖ.Α Λέσβου: θα καταργηθεί το αφορολόγητο για τους αγρότες;

"Στην ομιλία του στην ΚΟ του Κόμματός του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ότι "ένας αγρότης ο οποίος είχε εισόδημα 7.000 ευρώ, μέχρι σήμερα πλήρωνε φόρο 1.540 ευρώ. Τώρα θα πληρώνει 630. Δηλαδή θα έχει όφελος 910 ευρώ."
Η δήλωση αυτή αποτελεί είτε δείγμα άγνοιας, είτε συνειδητή παραπλάνηση των αγροτών, γιατί σήμερα αγρότης με 7000 ευρώ εισόδημα έχει μηδενική φορολόγηση επειδή η κυβέρνηση του Σύριζα θέσπισε, για τους αγρότες, από το 2016, αφορολόγητο εισόδημα έως 9.550 ευρώ.
Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι αυτό δεν το γνωρίζει ο Πρωθυπουργός της χώρας!", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Αγροτικό Γραφείο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, που συνεχίζει:
"Άρα, η συγκεκριμένη δήλωσή του μάλλον αποτελεί προάγγελο της επερχόμενης φορολογικής λαίλαπας μέσω της κατάργησης του αφορολόγητου που απολαμβάνουν οι Έλληνες αγρότες, όπως αυτό είχε νομοθετηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την πρόσφατη αύξηση της τιμής του αγροτικού ρεύματος, συνεχίζονται τα άσχημα νέα και για τους αγρότες της Λέσβου από την κυβέρνηση της ΝΔ που σιγά – σιγά αρχίζει να αποκαλύπτει το νεοφιλελεύθερο και αντιαγροτικό της πρόσωπο".

The post Αγροτικό Γραφείο της Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α Λέσβου: θα καταργηθεί το αφορολόγητο για τους αγρότες; appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2ILPCZW
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη