Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Αυτό είναι το θέμα της φετινής εκδήλωσης - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Αυτό είναι το θέμα της φετινής εκδήλωσης - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα καλύτερα επιχειρηματικά μυαλά, ακαδημαϊκοί αλλά και πολιτικοί συναντιούνται όπως κάθε χρόνο στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Φέτος, η εν λόγω συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 5 με 8 Μαρτίου 2020. 

Ενώ οι ιθύνοντες προετοιμάζουν πυρετωδώς το Φόρουμ, είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε το φετινό θέμα της εκδήλωσης που δεν είναι άλλο από το: Action with Vision. Οι ομιλητές είναι πολλοί με τη λίστα να μακραίνει ακόμη περισσότερο φέτος. 

Αυτό αποδεικνύει μεταξύ άλλων πως η άριστη γνώση και η πολυετής εμπειρία μπορούν να συνδυαστούν με τον καλύτερο τρόπο και όλο αυτό πρεσβεύεται μέσα από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. 

Μερικούς από τους ομιλητές που προστέθηκαν φέτος στη λίστα είναι οι εξής: 

Jean-Claude Trichet

Ο Ζαν-Κλοντ Τρισέ (Jean-Claude Trichet) είναι Γάλλος οικονομολόγος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από το 2003 έως το 2011 και μέλος της Τράπεζας για τους Διεθνείς Διακανονισμούς. Την 1η Νοεμβρίου του 2003 ανέλαβε την διοίκηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στη θέση του Βιμ Ντούιζενμπεργκ. Ο Τρισέ είναι ο δεύτερος πρόεδρος στην ιστορία της Τράπεζας.

TRINSTE

Maria Demertzis

Η Μαρία Δεμερτζή είναι Αναπληρώτρια Διευθυντής στο Bruegel, με έδρα τις Βρυξέλλες. Η προηγούμενη εμπειρία της περιλαμβάνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ερευνητικό τμήμα της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας.

demertzi

Fred Teng

Παράλληλα με τον ρόλο του στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Δημόσιων Υποθέσεων της Κίνας, ο Φρεντ Τενγκ συμμετέχει σε αρκετούς οργανισμούς όπου οι γνώσεις του σχετικά με τις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας θεωρούνται απαραίτητες. Στους εν λόγω οργανισμούς περιλαμβάνονται το Ίδρυμα Ανταλλαγής Κίνας-Ηνωμένων Πολιτειών, η Εθνική Επιτροπή για τις Σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας και η Συμβουλευτική Ομάδα Πολυπολιτισμικού Μάρκετινγκ της DIAGEO. 

freg

Μπορείτε να δείτε τη λίστα των ομιλητών και τα βιογραφικά τους ΕΔΩ. Οι νέοι ομιλητές θα ανακοινώνονται συνεχώς έως το τέλος των εγγραφών στις 2 Μαρτίου 2020. Κάντε κράτηση των εισιτηρίων σας για το Φόρουμ τώρα και επωφεληθείτε από τις πρώτες τιμές των μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2AXM7v2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη