Μητσοτάκης για μεταναστευτικό: Πρέπει επιτέλους να κάνουμε όσα δεν κάναμε τόσα χρόνια

Μητσοτάκης για μεταναστευτικό: Πρέπει επιτέλους να κάνουμε όσα δεν κάναμε τόσα χρόνια

Συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας, Χορστ Ζέεχοφερ.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε στον Γερμανό υπουργό ότι «δεν μπορεί να δεχτεί να έρχονται καραβιές μεταναστών στα ελληνικά νησιά κάθε μέρα» και πως η πολιτική της χώρας στο συγκεκριμένο μείζον ζήτημα έχει αλλάξει άρδην.

Το σχέδιο της κυβέρνησης περιλαμβάνει την μετακίνηση 20.000 μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα ενώ η κυβέρνηση αναμένεται να αλλάξει εντελώς την νομοθεσία ασύλου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε στον Γερμανό υπουργό πως «πρέπει να βρεθεί τρόπος να σταματήσουν οι ροές» ενώ εμφανίστηκε σίγουρος λέγοντας «Πρέπει επιτέλους κ εμείς να κάνουμε αυτά που δεν κάναμε αυτά τα χρόνια».

Τέλος ανέφερε πως «Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι αλλάζει η πολιτική μας σε σχέση με αυτό που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2AG7GQM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη