Συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Κέντρο Κοινότητας του δήμου Φαρσάλων

Συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Κέντρο Κοινότητας του δήμου Φαρσάλων

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Κέντρου Κοινότητας της Δ.Η.Κ.Ε. Φαρσάλων, το οποίο με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, ανέλαβε πρωτοβουλία για συλλογή σχολικών ειδών τα οποία θα διανεμηθούν σε ωφελούμενες οικογένειες του Κέντρου.

Σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, μαρκαδόροι και κάθε λογής σχολικών ειδών γέμισαν τα γραφεία της ΔΗΚΕΦΑ, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ενεργό συμμετοχή των δημοτών στη διαρκή προσπάθεια στήριξης οικογενειών και συμπολιτών που το έχουν ανάγκη.
Σημειώνεται πως το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό ¨Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020¨ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:

-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350163 – 4, e-mail: k.koinotitas@dimosfarsalon.gr
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail: kkoinothtas_roma@dimosfarsalon.gr
Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 8:30π.μ. έως 13:00μ.μ.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2P0llud
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη