Λαμία: Κλήθηκε μετά από έναν χρόνο στην εθνική Βολιβίας ο Μπεχαράνο


Τη φανέλα με το εθνόσημο θα φορέσει μετά από έναν χρόνο ο μέσος της Λαμίας, Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Βολιβίας για τα ματς του Νοεμβρίου.

Ξανά στο διεθνές προσκήνιο θα βρεθεί ο Ντάνι Μπεχαράνο για λογαριασμό της εθνικής της χώρας του.

Ο Βολιβιανός αμυντικός χαφ της Λαμίας κλήθηκε από τον Σέζαρ Φαρίας για τo επερχόμενο φιλικό ματς της «Λα βέρντε»με αντίπαλο την Χιλή στις 15 Νοεμβρίου, κάτι που σήμανε την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από έναν χρόνο.

Τελευταία φορά που ο 25χρονος παίκτης είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή ήταν στις 20/11 του 2018, σε φιλική αναμέτρηση απέναντι στο Ιράκ που έληξε χωρίς σκορ, με τον ίδιο να αγωνίζεται για όλο το 90λεπτο.

Σημειώνεται ότι ο Μπεχαράνο μετρά ήδη 25 συμμετοχές με την Εθνική Βολιβίας, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2013 σε ηλικία 19 χρονών.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη