Στα περσινά επίπεδα οι τιμές μαστίχας, ο κανονισμός παραλαβών της ΕΜΧ

Στα περσινά επίπεδα οι τιμές μαστίχας, ο κανονισμός παραλαβών της ΕΜΧ

Στις ίδιες με πέρυσι τιμές θα κινηθεί η τιμή της μαστίχας, μετά την έγκριση του κανονισμού παραλαβών Μαστίχας εσοδείας 2019-2020, από το ΔΣ της Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών.
Ο κανονισμός είναι ο ίδιος με αυτόν της προηγούμενης χρονιάς. Ετσι οι τιμές είναι για την Α΄κατηγορία 87 ΕΥΡΩ το κιλό και για τη Β΄κατηγορία 83 ΕΥΡΩ, ενώ είναι σημαντικό ότι φέτος δεν είχαμε συμβάντα βροχοπτώσεων που σημαίνει ότι περιμένουμε μαστίχα υψηλής ποιότητας.
Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΜΧ Γιώργος Τούμπος ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση αυτή, σημειώνοντας:

"Ο κανονισμός είναι ο ίδιος με αυτόν της προηγούμενης χρονιάς 2018-2019 με την διαφορά ότι φέτος δεν είχαμε συμβάντα βροχοπτώσεων με την γνωστή ζημιά και υποβάθμιση στην ποιότητα της παραδιδόμενης Μαστίχας.
Η διατήρηση των όρων του κανονισμού με τα περσινά δεδομένα δυνητικά δημιουργεί προνομιακές συνθήκες τιμολόγησης για την φετινή παραγωγή.
Είναι κι αυτό μια παροχή προς τους Μαστιχοπαραγωγούς που αντικατοπτρίζει την πολύ καλή πορεία της ΕΜΧ.
Τις επόμενες ημέρες ο κανονισμός θα προωθηθεί σε όλους τους Συνεταιρισμούς", καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΜΧ Γιώργος Τούμπος.

The post Στα περσινά επίπεδα οι τιμές μαστίχας, ο κανονισμός παραλαβών της ΕΜΧ appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2MmlmqA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη