Διήμερη περιοδεία Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα (πρόγραμμα)

Διήμερη περιοδεία Αλέξη Τσίπρα στην Αχαΐα (πρόγραμμα)

Περιοδεία στην Αχαΐα, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τη Δευτέρα και Τρίτη 14 και 15 Οκτωβρίου.

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί την Ακράτα, το Αίγιο, τον Σκιαδά Τριταίας με τελευταίο σταθμό της πρώτης ημέρας την Πάτρα.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα, θα συναντηθεί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών με το προεδρείο του Συλλόγου και την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου, με βασικό θέμα συζήτησης την ακύρωση από την κυβέρνηση της Ν.Δ. της ίδρυσης Νομικής Σχολής στη Πάτρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα. Το βράδυ στις 7.30 στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2IM6Fes
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη