Σε απόρριψη φορτίου οφείλεται το χθεσινό μπλακ άουτ της ΔΕΗ στη Λέσβο

Σε απόρριψη φορτίου οφείλεται το χθεσινό μπλακ άουτ της ΔΕΗ στη Λέσβο

Σε απόρριψη φορτίου από 4 μονάδες του ΑΣΠ Μυτιλήνης οφείλεται το γενικό μπλακ άου που βύθισε στο σκοτάδι για μισή ώρα ολόκληρη τη Λέσβο. Όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο προϊστάμενος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ Παναγιώτης Σαμαράς « Δεν πρόκειται ουσιαστικά για βλάβη αλλά μια κατάσταση που όταν συμβαίνει συνήθως σε μία μονάδα , δε γίνεται αντιληπτό από το δίκτυο και τους καταναλωτές. Όταν όμως συμβαίνει και με τις 4 μονάδες όπως έγινε χθες το βράδυ, αναγκαστικά διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όλο το νησί». Ωστόσο τόσο η απογευματινή βάρδια , όσο και οι εργαζόμενοι της βραδινής βάρδιας που έφτασαν για ενίσχυση στο εργοστάσιο, φρόντισαν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα και να δώσουν και πάλι ρεύμα σε όλο τη νησί,  λίγο πριν από τις 10 χθες το βράδυ.

Και το εργοστάσιο της ΔΕΗ είναι άλλη μια δημόσια δομή που λειτουργεί υποστελεχωμένη και με την προσπάθεια των εργαζομένων του. Από τα 50 άτομα προσωπικό που έπρεπε να εργάζονται , βρίσκονται 38 μόνιμοι υπάλληλοι από τους οποίους ο ένας συνταξιοδοτείται στο τέλος του χρόνου. Ωστόσο με συμβάσεις και εργολαβίες η ΔΕΗ προσπαθεί να ενισχύσει τη δομή.

The post Σε απόρριψη φορτίου οφείλεται το χθεσινό μπλακ άουτ της ΔΕΗ στη Λέσβο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/32eOGF5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη