Εκτός μηχανικής υποστήριξης ο Πέτρος Τατσόπουλος - Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Εκτός μηχανικής υποστήριξης ο Πέτρος Τατσόπουλος - Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν δόθηκε στη δημοσιότητα για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος υποβλήθηκε χθες εσπευσμένα σε πολύωρο χειρουργείο. Ο ίδιος είχε νιώσει έντονο πόνο στο στήθος και κατέρρευσε στο τηλεοπτικό στούντιο κατά τη διάρκεια εκπομπής.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε χειρουργική επέμβαση που κράτησε πέντε ώρες. Σύμφωνα με το αρχικό ιατρικό ανακοινωθέν, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, οι γιατροί διαπίστωσαν «οξύ διαχωρισμό ανιούσης αορτής συνοδευόμενο από οξύ επιπωματισμό».

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής ήταν το πρωί της Τρίτης προσκεκλημένος στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» στη τηλεόραση του Alpha. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής παραπονέθηκε για έντονο πόνο στο στήθος και λίγο αργότερα κατέρρευσε.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μεσημέρι στο ΤΕΠ του Ιπποκράτειου Αθήνας και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη, ο Πέτρος Τατσόπουλος παραμένει στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, αλλά πλέον είναι εκτός μηχανικής υποστήριξης και είναι αιμοδυναμικά σταθερός.

Το ιατρικό ανακοινωθέν έχει ως εξής: «Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως χθες για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι: Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει βγει από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση». 



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2nIz4Lj
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη