Τρίκαλα: Θερμόαιμος οδηγός ενεπλάκη με αστυνομικούς

Τρίκαλα: Θερμόαιμος οδηγός ενεπλάκη με αστυνομικούς

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, οδηγήθηκε θερμόαιμος οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος προέβαλλε ισχυρή αντίσταση κατά αστυνομικών.

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν από τις 9 σήμερα το πρωί, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην οδό Καποδιστρίου, όπου ο νεαρός οδηγός του οχήματος προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στο ύψος του Δημαρχείου. Σύμφωνα, δε, με αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος, είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός του οξύθυμου νεαρού με άλλον οδηγό αυτοκινήτου, όταν ο τελευταίος σταμάτησε, ως όφειλε, στο πορτοκαλί χρώμα του φωτεινού σηματοδότη που υπάρχει στη διασταύρωση των οδών Καποδιστρίου και Ασκληπιού.

Ο εκνευρισμός του Τρικαλινού οδηγού έγινε ακόμη πιο έντονος όταν άνδρες της Τροχαίας μετέβησαν στο σημείο και ζήτησαν τα στοιχεία του, μπαίνοντας στη συνέχεια στο αυτοκίνητό του για να φύγει αλλά προσέκρουσε σε άλλο όχημα, λίγα μέτρα μετά, το οποίο εξερχόταν από το πάρκινγκ του Δημαρχείου, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που είδαν το περιστατικό. Επί τόπου έσπευσαν και αστυνομικοί της Ομάδας "Δίας", οι οποίοι παρά την ψύχραιμη αντίδρασή τους, δέχθηκαν τόσο την λεκτική όσο και την σωματική επίθεση του νεαρού οδηγού, τον οποίο και ακινητοποίησαν τελικά δεχόμενοι σφοδρή αντίσταση, προκειμένου να τον οδηγήσουν στην Αστυνομική Διεύθυνση. Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία, με τον οδηγό να αντιμετωπίζει, τουλάχιστον, τις κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής και την πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2WoHRin
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.