Με χρηματοδότηση του Υπ. Υποδομών η διάβαση του Άρδα στις Καστανιές

Με χρηματοδότηση του Υπ. Υποδομών η διάβαση του Άρδα στις Καστανιές

Την προφορική δέσμευσή του, ότι θα χρηματοδοτηθεί το έργο κατασκευής νέας διάβασης του ποταμού Άρδα στις Καστανιές, παρείχε ο υπουργός Υποδομών/Μεταφορών, απαντώντας στα έγγραφα αιτήματα των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και του βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιου Δημοσχάκη.

Υπενθυμίζεται ότι τμήμα της συγκεκριμένης «ιρλανδικής» διάβασης υποχώρησε στις αρχές Ιουνίου, κόβοντας το πέρασμα που εξυπηρετεί τους κατοίκους και από τις δύο πλευρές του ποταμού. Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Δημοσχάκης, η προφορική αυτή δέσμευση ήταν το αποτέλεσμα των ενεργειών που προηγήθηκαν και των επιστολών που απεστάλησαν προς τα συναρμόδια υπουργεία, τόσο από τον ίδιο όσο και από τον δήμο Ορεστιάδας, και «σύντομα πρόκειται να γίνει συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, στη διάρκεια της οποίας θα εξεταστούν οι λεπτομέρειες για τη δρομολόγηση και υλοποίηση του έργου». Ο ίδιος σημείωσε ότι φιλοδοξία όλων είναι να κατασκευαστεί μία διάβαση που θα είναι εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, η οποία αποτελεί προορισμό για επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. «Θέλουμε να αναδειχθεί η περιοχή με μία υποδομή που θα έχει προοπτική και όχι μία απλή κατασκευή, όπως ήταν μέχρι σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημοσχάκης.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2JwoQ8c
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη