Συγκροτείται ομάδα εργασίας για την αναβάθμιση του ΕΡΓΑΝΗ

Συγκροτείται ομάδα εργασίας για την αναβάθμιση του ΕΡΓΑΝΗ

Τη συγκρότηση ομάδας εργασίας για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της διαβούλευσης αναφορικά με την αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» προβλέπει απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, η οποία αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, έργο της ομάδας είναι η αξιολόγηση των προτάσεων που κατατέθηκαν σε συνέχεια της αριθμ. 33201/2145/23-7-2019 πρόσκλησης του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφορικά με την αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ» και η υποβολή σχετικών προτάσεων προς το σκοπό αυτό (νομοθετικές παρεμβάσεις, κανονιστικές αλλαγές και νέες παραμετροποιήσεις του ΠΣ «ΕΡΓΑΝΗ»). 

Επίσης, έργο της ομάδας είναι η κωδικοποίηση και η απλοποίηση της σχετικής νομοθεσίας και των κανονιστικών ρυθμίσεων, καθώς και των υπαρχουσών εγκυκλίων, με σκοπό την καλύτερη εφαρμογή των διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας και την απλοποίηση χρήσης του πληροφοριακού συστήματος.

Η ομάδα εργασίας, η οποία θα συνεδριάζει εντός του ωραρίου εργασίας, χωρίς επιπλέον αμοιβή, θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της, μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2OAJQOE
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη