Σε αστροφυσικό το βραβείο «Καράτζη»

Σε αστροφυσικό το βραβείο «Καράτζη»

Στον ερευνητή του Ινστιτούτου Αστροφυσικής του ΙΤΕ, Ραφαήλ Σκαλίδη, απονεμήθηκε χθες το βράδυ το πρώτο βραβείο «Καράτζη» του Συλλόγου Φίλων Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.

Η τελετή, που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Φώτη Καφάτου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Περιελάμβανε ομιλίες από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΙΤΕ και καθηγητή Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νεκτάριο Ταβερναράκη, με θέμα: «Η έρευνα στο χώρο των θετικών επιστημών και το αύριο του ανθρώπου», και την καθηγήτρια Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Βούλα Τσινόρεμα με θέμα: «Οι επιστήμες στην κοινωνία και ο πρακτικός τους προσανατολισμός».

Για την απονομή του φετινού βραβείου συγκροτήθηκε ειδική επιτροπή από τους, Οδυσσέα Ζώρα, πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, Νεκτάριο Ταβερναράκη, πρόεδρο του ΙΤΕ, Ελευθέριο Ζούρο, ομότιμο Καθηγητή του Παν. Κρήτης και ακαδημαϊκό, Ηλία Κούβελα, ομότιμο καθηγητή του Παν. Πατρών και Ζαχαρία Καραταράκη, φιλόλογο- πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων ΙΤΕ.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2mvr935
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη