Δράμα: έργα και παρεμβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

Δράμα: έργα και παρεμβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται η εξέλιξη του μειοδοτικού διαγωνισμού για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού Δράμας για τη χιονοδρομική περίοδο 2019-2020.

Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, Γεώργιος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ήδη υπάρχει ανάδοχος για την εύρυθμη λειτουργία, τη συντήρηση και τον εκχιονισμό του Κέντρου. Ο κ. Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε και στην υλοποίηση νέων τεχνικών έργων και παρεμβάσεων που καλύπτουν τα οδικά δίκτυα, τον πρωτογενή τομέα και τα δημόσια κτίρια της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας από τη διασταύρωση ΒΙ.ΠΕ. Δράμας έως τη διασταύρωση προς Βώλακα, τη συντήρηση και ασφαλτόστρωση στην είσοδο του Κάτω Νευροκοπίου και στην Ε.Ο. Δράμας-Καβάλας καθώς και την ανακατασκευή και την αντιπυρική προστασία του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2o2EFvV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη