Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για τον   Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Με την τελευταία μεγάλη αθλητική διοργάνωση του 4ου Lesvos  Trail κλείνουν για το 2019 οι δραστηριότητες και οι μεγάλες και μικρές διοργανώσεις του  Φορέα Τουρισμού Μολύβου.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου κάτω από το  brand "Lesvos: the other Aegean" και του παλλεσβιακού δικτύου που το υποστηρίζει, απλώνεται, πλέον δυναμικά έξω από το νησί και τα ελληνικά σύνορα.

Οι πέντε πολύ μεγάλες διοργανώσεις  Molyvos Urban MTB (διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας), Lesvos Trail (διεθνείς αγώνες δρόμου βουνού), Lesvos Food Fest (φεστιβάλ γαστρονομίας Λέσβου), ARION International Guitar Festival (ΑΡΙΩΝ, διεθνές φεστιβάλ κλασσικής κιθάρας), Lesvos Euphoria International Festival (διεθνές φεστιβάλ ευεξίας), και οι ποικίλες περιβαλλοντικές δραστηριότητες, τα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, τα ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους επαγγελματίες του τουρισμού, την στήριξη και συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με τοπικούς συλλόγους της ευρύτερης περιοχής Μολύβου-Πέτρας, την υποστήριξη του Molyvos International Music Festival (Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου), ο Φορέας  δημιουργεί, ήδη, ένα κοινό επισκεπτών ιδιαίτερων ενδιαφερόντων  και εναλλακτικού τουρισμού.

Διεθνείς συμμετοχές, ανοδική απήχηση, αναφορές στους καταλόγους των διεθνών τουριστικών πρακτορείων, των αεροπορικών εταιριών,  προβολή στον ελληνικό και διεθνή τύπο θεμελιώνουν νέους τομείς στον τουρισμό σε μια εποχή που η κατάρρευση παλαιών μοντέλων τουρισμού μας ειδοποιεί για τις αναπροσαρμογές και τις επαναξιολογήσεις που οφείλουμε να κάνουμε για το αναπτυξιακό τουριστικό μέλλον του τόπου μας και των χιλιάδων απασχολούμενων στον τουριστικό κλάδο.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου,  στηρίζει ενεργά κάθε ουσιαστική και συλλογική προσπάθεια για την ανάπτυξη του πιο δυναμικού οικονομικού κλάδου στην Λέσβο, με την  νέα καμπάνια τοποθέτησης της Λέσβου Lesvos: After all it's still the Aegean, την υποστήριξη των πυλών εισόδου Schengen στην Πέτρα και στην Μυτιλήνη, τις ποικίλες διαφημιστικές καμπάνιες που γίνονται για το νησί, την φιλοξενία bloggers, δημοσιογράφων, ΜΜΕ κλπ,  την έκδοση και διανομή των ετήσιων εκδόσεων  του Free Press στην ελληνική, αγγλική και τουρκική γλώσσα καθώς και τα κάθε είδους ενημερωτικά έντυπα για τους επισκέπτες του νησιού.

Η δημιουργία του νέου Δήμου Δυτικής Λέσβου δημιουργεί νέα δεδομένα συνεργασίας και διαλόγου αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αναιρεί τον στόχο της συνολικής τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της Λέσβου. Του κοινού σπιτιού μας.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου αγκαλιάζοντας όλο το νησί συνεχίζει μια πορεία που ξεκίνησε πριν 9 χρόνια. Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις σε όλα τα πεδία που επηρεάζουν το τουριστικό μας προϊόν, με πίστη στον στρατηγικό του σχεδιασμό και με συμπαραστάτες τους εκατοντάδες, υπέροχους,  εθελοντές  του, τα μέλη του, τα στελέχη  του, τους συνεργάτες και τους χορηγούς του.

Με την στήριξη της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, της Γ. Γραμματείας Αιγαίου & Νησιώτικης Πολιτικής, της ΓΣΕΒΕΕ, άλλων Φορέων και Χορηγών, εργάζεται  συστηματικά και προωθεί την ανασύνταξη και την ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού σε συνεργασία με τους τοπικούς επαγγελματικούς φορείς.

Η πρόσκληση διαλόγου για την νέα χρονιά, που  έχει ξεκινήσει, είναι πάντοτε ανοιχτή σε όλους χωρίς εξαιρέσεις, επαγγελματίες, πρόσωπα, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς

Στις δύσκολες συγκυρίες που περνά ο τόπος μας ο μόνος δρόμος επιτυχίας και εξόδου από την όποια κρίση είναι ένας και μοναδικός: η οργανωμένη και στοχευμένη κοινή προσπάθεια. Αυτή ήταν πρωταρχικά και παραμένει για μας μια θεμελιώδης αρχή.

The post Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2IPEJ9H
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη