Μηταράκης προς Μιχαηλίδη, με αφορμή το φράγμα Κόρης Γεφύρι: σας έχουμε ζαλίσει με την κινητικότητά μας

Μηταράκης προς Μιχαηλίδη, με αφορμή το φράγμα Κόρης Γεφύρι: σας έχουμε ζαλίσει με την κινητικότητά μας

«Μάλλον σας έχει ζαλίσει κ. Μιχαηλίδη η ταχύτητα με την οποία η νέα Κυβέρνηση ασχολείται με τα μεγάλα έργα της Χίου, έργα για τα οποία εσείς δεν κάνατε απολύτως τίποτα ουσιαστικό», απαντά ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης στον Ανδρέα Μιχαηλίδη για το Φράγμα «Κόρης Γεφύρι».
«Αφήσατε τα έργα σε κατάσταση εγκατάλειψης. Οφείλετε μια συγγνώμη στους Χιώτες.», καταλήγει ο κ. Μηταράκης, χωρίς να απαντά πάντως στο ερώτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το τι γίνεται με τη μελέτη του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, η οποία έπρεπε να παραδοθεί το καλοκαίρι και που κατά την δήλωση του κ. Μιχαηλίδη θεωρείται «κομβική για την προοπτική του έργου».

The post Μηταράκης προς Μιχαηλίδη, με αφορμή το φράγμα Κόρης Γεφύρι: σας έχουμε ζαλίσει με την κινητικότητά μας appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/33wHJQ5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη