«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό: Τέλος ο Νταμπίζας

«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό: Τέλος ο Νταμπίζας

Χωριό που φαίνεται… Από την περασμένη εβδομάδα σας είχαμε αποκαλύψει πως το περυσινό αυτοκόλλητο δίδυμο των Νταμπίζα-Δώνη φέτος έχει φθάσει σε σημείο να μην αλλάζει καλημέρα!

Το Sportime σας είχε ενημερώσει πως οι Δώνης και Νταμπίζας απλώς συνυπάρχουν. Πως ο ένας είναι στη δύση και ο άλλος στην ανατολή.

Ηταν πλέον κοινό μυστικό στο Κορωπί. Μεταγραφικές διαφωνίες, διαφορετικός τρόπος προσέγγισης σε «φλέγοντα» θέματα (σ.σ.: ανανέωσεις συμβολαίων), ρήξη σε επιλογές αναφορικά με την 11άδα.
Με τελευταία όλων τον αποκλεισμό του Μολό από την αποστολή στον αγώνα με την Ξάνθη. Φαίνεται όμως πως η φημολογία έχει λάβει σάρκα και οστά: ο Νίκος Νταμπίζας μολονότι μετ΄την 4άρα από τον Αρη ζήτησε στους παίκτες την στήριξη του Γιώργου Δώνη, ο τελευταίος δεν την έχει ανταποδώσει και σκέφτεται να παραιτηθεί από το πόσο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό! Και μάλιστα άμεσα…

πηγή: sportime.gr



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/31wBj29
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη