Με πρωτοβουλία Κύτελη σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων για το προσφυγικό

Με πρωτοβουλία Κύτελη σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων για το προσφυγικό

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μυτιλήνης, κ. Στρατή Κύτελη, και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημοσθένη Χατζηγιάννη, στα πλαίσια της συνεργασίας, της συνεννόησης και του δημοκρατικού διαλόγου κλήθηκαν σε συνάντηση σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2019 όλοι οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων. Συγκεκριμένα συμμετείχαν ο κ. Γιάννης Βατός ως εκπρόσωπος του κ. Μιχάλη Μαμάκου, η κα Εριφύλη Χιωτέλλη, η κα Νίκη Τσιριγώτη, ο κ. Κώστας Αστυρακάκης και ο κ. Παναγιώτης Ζαφειρίου.

Στη συνάντηση υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επί διαφόρων θεμάτων του Δήμου Μυτιλήνης αλλά κυρίως για το μεγάλο ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού. Συμφωνήθηκε η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να συνεδριάσει με μοναδικό θέμα το προσφυγικό – μεταναστευτικό μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Σε αυτή την συνεδρίαση θα κληθεί να συμμετάσχει, να ενημερώσει το σώμα και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

The post Με πρωτοβουλία Κύτελη σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων για το προσφυγικό appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2IUwNUD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.