Τσίπρας για ανάρτηση Μητσοτάκη: Ούτε ο Όρμπαν θα το έγραφε καλύτερα, έχει δυσανεξία στις απεργίες

Τσίπρας για ανάρτηση Μητσοτάκη: Ούτε ο Όρμπαν θα το έγραφε καλύτερα, έχει δυσανεξία στις απεργίες

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την σημερινή απεργία.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας τονίζει «Η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη για τη σημερινή απεργία, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της ακραία συντηρητικής του αντίληψης για το συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν».

Και συνεχίζει λέγοντας «Ούτε ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, δε θα το έγραφε καλύτερα. Δυσανεξία στις απεργίες, δυσανεξία στη διαφορετική άποψη, δυσανεξία στα εργασιακά δικαιώματα, δυσανεξία και στη Δημοκρατία».

Κλείνοντας την ανάρτησή του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει «Όλα αυτά είναι σημάδια καθεστωτικής νοοτροπίας. Επειδή κέρδισε τις εκλογές, νομίζει ότι δε θα πρέπει κανείς να τον ενοχλεί. Κόμματα, κοινοβουλευτικές διαδικασίες, εφημερίδες, απεργοί. Όλοι σιωπή! Ενοχλείται ο κος Πρωθυπουργός...».



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2owuJLa
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη