Ευθύμιος Καραΐσκος: Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων ή -με άλλα λόγια- την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας


Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων ή -με άλλα λόγια- την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας. Θεωρούμε τους ανθρώπους αυτούς ενεργά μέλη της κοινωνίας μας και ως δημοτική αρχή έχουμε αρχίσει ήδη δράσεις προς την κατεύθυνση εκσυγχρονισμού των ΚΑΠΗ αλλά και την στελέχωση τους με το κατάλληλο και έμπειρο προσωπικό.

Στις ημέρες μας, σε αυτούς τους ανθρώπους, στους γονείς μας και στους παππούδες μας, δεν οφείλουμε μόνο το ζειν αλλά και το ευ ζην, μιας και οι ίδιοι καλούνται πολλές φορές ανιδιοτελώς και με την απλόχερη προσφορά τους να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε κάθε ελληνική οικογένεια.

Χρόνια Πολλά και Καλό Μήνα !!!





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη