ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ - Με την παράκληση της δημοσίευσης

 

 

Αθήνα 30  Οκτωβρίου 2019

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Σας αποστέλλω δελτίο Τύπου του ΕΔΟΕΑΠ για την ολοκλήρωση και τα αποτελέσματα των εργασιών της τακτικής γενικής συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

Είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περαιτέρω χρειαστείτε.

 

Φώφη Κορίδη

Γραφείο Τύπου Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού

Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ)

Τηλ.: 2107264864

Email: fkoridi@edoeap.gr

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γενική Συνέλευση ΕΔΟΕΑΠ:

Ισχυρό μήνυμα στους εργοδότες

να πάψουν να υπονομεύουν τον Οργανισμό

 

Ισχυρό μήνυμα προς τους εργοδότες των Μέσων Ενημέρωσης που έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την κατάργηση της εισφοράς 2% υπέρ ΕΔΟΕΑΠ, απέστειλε η σημερινή γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ.

Οι συμμετέχοντες κατήγγειλαν την εργοδοτική πλευρά που, ενώ έχει αποκομίσει πολλαπλάσια οικονομικά οφέλη από την καταβολή του 2%, επιμένει με τη στάση της να υπονομεύει τον ΕΔΟΕΑΠ και άρα όλο τον κλάδο των ΜΜΕ.

Η γενική συνέλευση έγινε για δεύτερη φορά βάσει του νέου καταστατικού και της διευρυμένης σύνθεσης του Οργανισμού, δίδοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στους εργαζομένους όλων των ΜΜΕ πανελλαδικά.

Με συντριπτική πλειοψηφία ενεκρίθησαν ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης 2018, ο προϋπολογισμός 2019 και 2020 και ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του ΔΣ. Επίσης, οι ασφαλισμένοι ενημερώθηκαν για την έκθεση των ορκωτών ελεγκτών και την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση 2018.

 

 

Από το Blogger.