«Ήταν κάποτε μαζί μας» – Νέο βιβλίο από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

«Ήταν κάποτε μαζί μας» – Νέο βιβλίο από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

Ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Ήταν κάποτε μαζί μας» κυκλοφόρησε πρόσφατα στο πλαίσιο της εκδοτικής δραστηριότητας της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Το βιβλίο αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής προς όσους υποστήριξαν – τόσο ως δημιουργία, όσο και ως επάγγελμα – την τέχνη του σεναρίου και παρέμειναν μέλη της ένωσης μέχρι το τέλος της ζωής τους. Τα βιογραφικά στοιχεία 43 διαπρεπών σεναριογράφων, παρατίθενται στον τόμο μαζί με σύνοψη της δουλειάς τους για τον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση.

Η παρουσίαση του έργου τους συνοδεύεται από απομαγνητοφωνημένο υλικό συνεντεύξεων που είχαν παραχωρήσει οι ίδιοι, οι φίλοι και συνεργάτες τους στον πρόεδρο της Ένωσης Αλέξανδρο Κακαβά, στο πλαίσιο της σειράς ντοκιμαντέρ παραγωγής Ε.Σ.Ε. «Από το Μικρό στο Μεγάλο».

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, που ιδρύθηκε το 1989, γιορτάζει τα 30 χρόνια δημιουργικής παρουσίας της με πλήθος εκδηλώσεων και πολιτιστικών δράσεων, στοχεύοντας να συνεχίσει να εμπνέει και να παροτρύνει νέους ανθρώπους να μυηθούν και να υπηρετήσουν με ζήλο την τέχνη του σεναρίου.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/36sgRTI
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.