Λαμία: Ντεμπούτο με την Ελπίδων για τον Κατσίκα


Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελπίδων πραγματοποίησε ο νεαρός τερματοφύλακας της Λαμίας, Παναγιώτης Κατσίκας, στη φιλική ήττα της Ελλάδας από την Ουκρανία (2-0).

Ευκαιρία για δοκιμές και εξαγωγή συμπερασμάτων είχε ο Γιάννης Γκούμας στο φιλικό της Ελπίδων με την Ουκρανία στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την περασμένη Δευτέρα (14/10).

Παρά την ήττα με 2-0, ο ομοσπονδιακός coach μεταξύ άλλων έδωσε λεπτά συμμετοχής στον Παναγιώτη Κατσίκα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς και πραγματοποίησε έτσι το ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα.

Ο 20χρονος γκολκίπερ της Λαμίας, έχοντας ήδη σημειώσει την πρώτη του συμμετοχή στη Superleague την περσινή σεζόν, χρίστηκε για πρώτη φορά διεθνής μετά το φιλικό απέναντι στη Γερμανία στις 5 Σεπτεμβρίου όποτε και είχε βρεθεί στον πάγκο.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη