ΧΙΟΣ: Κρύφτηκε σε βαλίτσα για να περάσει στην ηπειρωτική Ελλάδα

ΧΙΟΣ: Κρύφτηκε σε βαλίτσα για να περάσει στην ηπειρωτική Ελλάδα

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής, 29/9/2019, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, όταν σε έλεγχο που του έγινε μέσα στο χώρο του επιβατικού λιμένα κατά την διαδικασία επιβίβασης σε Ε/Γ πλοίο με προορισμό τα λιμάνια Βαθύ Σάμου και Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μέσα στη βαλίτσα έναν 18χρονο αλλοδαπό με σκοπό να μεταβεί παράνομα στην ενδοχώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
Να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, μεταφέρθηκαν με τρία διαφορετικά δρομολόγια πλοίων της γραμμής, 326 πρόσφυγες που τους έχει αρθεί ο γεωγραφικός περιορισμός στην Αττική.
Παράλληλα, σύμφωνα με την Υπατη Αρμοστεία ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, καταγράφηκαν 446 πρόσφυγες- μετανάστες που έφτασαν την ίδια περίοδο στη Χίο. Πλέον στο νησί διαμένουν πάνω από 3.200 άτομα, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

The post ΧΙΟΣ: Κρύφτηκε σε βαλίτσα για να περάσει στην ηπειρωτική Ελλάδα appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2oaEBKf
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη