Λαμπρές εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» στη Λάρισα

Λαμπρές εκδηλώσεις για την επέτειο του «ΟΧΙ» στη Λάρισα

Λαμπρές εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν, στη Λάρισα για τον επίσημο εορτασμό της επετείου της «28ης Οκτωβρίου 1940», στην πόλη της Λάρισας. Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννης Τσακίρης, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι από τις θρησκευτικές, πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές και Ενώσεις Αποστράτων και Εφέδρων και πλήθος κόσμου.


Οι εκδηλώσεις περιέλαβαν μεταξύ άλλων εκτός από την καθιερωμένη παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων την παιάνιση εωθινού στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, από τον Λόχο Στρατιωτικής Μουσικής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, την έπαρση και υποστολή της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης, καθώς και την επίσημη Δοξολογία, με τη συμμετοχή των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου. Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης και η ολοκλήρωση με την παρέλαση των Σχολείων, συλλόγων και των στρατιωτικών τμημάτων.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/348QOyP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη