Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων


Για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Όσο ακόμα υπάρχουν ζώα που κακοποιούνται και θανατώνονται χωρίς έλεος, όσο ακόμα διαβιούν στους δρόμους χιλιάδες αδέσποτα και όσο τα παραγωγικά ζώα γίνονται τροφή σε συνθήκες βασανισμού , η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου θα είναι μέρα αφύπνισης και μετάδοσης του μηνύματος σε όλο τον κόσμο ότι τα ζώα βρίσκονται σ'αυτό τον πλανήτη μαζί με τον άνθρωπο και όχι για τον άνθρωπο. Ας τα απαλλάξουμε από το μεσαίωνα στον οποίο ζουν. Ας γίνουμε εμείς η δική τους φωνή για την κατάκτηση του αναφαίρετου δικαιώματος της ζωής και της αξιοπρέπειας.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας τιμά την ημέρα με την παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος σε σχολεία της πόλης μας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ενημέρωση των παιδιών, ελπίζοντας ότι ως αυριανοί ενήλικες θα διαχειριστούν μια κοινωνία πιο φιλική σε ανθρώπους και ζώα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη