Σέρρες: Υπογραφή σύμβασης για έργο αποκατάστασης οδικού δικτύου

Σέρρες: Υπογραφή σύμβασης για έργο αποκατάστασης οδικού δικτύου

Σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Αποκατάσταση βατότητας στα οδικά τμήματα Στρυμονικό –όρια Ν.Θεσσαλονίκης και Θερμών-όρια Ν.Θεσσαλονίκης» υπέγραψε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 235.000,00 ευρώ χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα επενδυτικών δαπανών ΚΑΠ έτους 2018, ενώ ανάδοχος υλοποίησης του έργου αναδείχθηκε από τον σχετικό διαγωνισμό ο εργολήπτης δημοσίων έργων κ. Νικόλαος Χατζηαναστασιάδης.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι 12 μήνες και αφορά σε επεμβάσεις που θα γίνουν σε τμήματα του προαναφερθέντος οδικού δικτύου, συνολικού μήκους 28,80 χιλιομέτρων.
Ο ανάδοχος του έργου κ. Χατζηαναστασιάδης διαβεβαίωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την υπογραφή της παρούσας σύμβασης, υπό την επίβλεψη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2oyETv5
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη