Φλώρινα: Συνάντηση στο Υπουργείο για θέματα του Πανεπιστημίου

Φλώρινα: Συνάντηση στο Υπουργείο για θέματα του Πανεπιστημίου

Θέματα και προβλήματα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Φλώρινας και συνολικά του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Αντωνιάδης με τον υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Β. Διγαλάκη.
Στη συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της εσωτερικής μετακίνησης των καθηγητών (κυρίως προς την Κοζάνη), το οποίο προκαλεί σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Φλώρινας. Ο υφυπουργός, επανέλαβε τη σταθερή θέση του για τη μη μετακίνηση των καθηγητών εκτός από την περίπτωση κατά την οποία υπάρχουν εξαιρετικά σοβαροί λόγοι. Συμφωνήθηκε επίσης να υπάρχει συνεχής ανοιχτή επικοινωνία ανάμεσα στον υφυπουργό, τον βουλευτή και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του θέματος.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2oLOXAp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη