Η Μ. Υδραίου μιλά στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για φράγματα, απορρίμματα κλπ

Η Μ. Υδραίου μιλά στην ΕΡΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για φράγματα, απορρίμματα κλπ

Συνέντευξη εφόλης της ύλης παραχώρησε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Μερόπη Υδραίου στην ΕΡΤ Κέρκυρας. Η κυρία Υδραίου ανέφερε ότι εντός του έτους θα έχει δημοπρατηθεί το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων και η κατασκευή του θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο. Αυτή τη στιγμή αναμένεται η έγκριση των τευχών δημοπράτησης από το ΥΜΕΠΕΡΑ ώστε να προχωρήσει η προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού εντός του έτους.

Η κυρία Υδραίου ανέφερε ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες απόδοσης του παραλιακού μετώπου και κτηρίων όπως η παλιά πυροσβεστική και το κτηνιατρείο. Τέλος, δήλωσε ότι θα αναθερμανθεί η δημιουργία των φραγμάτων ενώ θα προχωρήσουν άμεσα τα παράλληλα έργα που έχουν προγραμματιστεί ώστε να αποκτήσει πόσιμο νερό η κεντρική Κέρκυρα μέσω των σταθμών αποσκλήρυνσης στη Χρυσηίδα και νέων δικτύων προς την πόλη.

www.ert.gr



via ert.gr https://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kerkira/i-m-ydraioy-mila-stin-era-kerkyras-gia-fragmata-aporrimmata-klp/

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη