Παναγιώτης Στασινός: Στις εκδηλώσεις που εγιναν σήμερα στα Α’ & Β’ Κ.Α.Π.Η Λαμίας έγινε ενημέρωση και δόθηκαν συμβουλές για υγιεινή διατροφή και την αποφυγή ατυχημάτων στο σπίτι


Στις εκδηλώσεις που εγιναν σήμερα στα Α’ & Β’ Κ.Α.Π.Η Λαμίας έγινε ενημέρωση και δόθηκαν συμβουλές για υγιεινή διατροφή και την αποφυγή ατυχημάτων στο σπίτι.

«Μέχρι σήμερα η προσέλευση του κοινού στις εκδηλώσεις έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Αυτό καταδεικνύει την ανάγκη που έχουν οι ηλικιωμένοι για έγκυρη ενημέρωση, που συμβάλλει στην προαγωγή της σωματικής τους υγείας, ενισχύοντας την αυτονομία τους. Εύχομαι και άλλοι οργανισμοί περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης να ακολουθήσουν την αξιέπαινη πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προς όφελος των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας» επισημαίνει η Αφροδίτη Βελουδάκη Afroditi Veloudaki, Γενική Διευθύντρια του Ινστιτούτου Prolepsis.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος «Βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων τρίτης ηλικίας της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε θέματα σχετιζόμενα με τη διατροφή και την πρόληψη ατυχημάτων στο σπίτι» που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis με φορέα χρηματοδότησης την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τη Δομή Γέφυρα.











Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη