Πλατεία Εξαρχείων: Την «έσπασαν» λίγες μέρες μετά τον καθαρισμό της

Photo: Eurokinissi

Λίγες μέρες άντεξε η πλατεία Εξαρχείων, καθώς μετά την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να την καθαρίσει και να αντικαταστήσει τα σπασμένα παγκάκια και τα μάρμαρα, η εικόνα σήμερα είναι και πάλι αποκαρδιωτική. 

Εκτός από τον καθαρισμό της πλατείας, είχε απομακρυνθεί και το κοντεϊνερ που χρησιμοποιούνταν ως ΚΕΠ των αντιεξουσιαστών. 

Ωστόσο, μία εβδομάδα μετά, κάτοικος της περιοχής, ανήρτησε φωτογραφίες της πλατείας, η οποία... απέκτησε ξανά σπασμένα μάρμαρα, ενώ ακόμη και το άγαλμα είναι βαμμένο με σπρέϊ.

Αντίθετα, μία άλλη εικόνα δείχνει το Πνευματικό Κέντρο στην οδό Μασσαλίας, πίσω από τη Νομική Σχολή. Κλιμάκιο του Δήμου καθάρισε τα μάρμαρα από τα γκράφιτι, ενώ κλαδεύτηκαν και τα δέντρα.

ΜΑΣΣΑΛΙΑ

ΜΑΣΣΑΛΙΑ 1



via Ειδήσεις | Live News - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις τώρα https://ift.tt/2nhIptg
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη