Νέα διάκριση του Τμήματος Επιστήμης τροφίμων & Διατροφής της Λήμνου – Συγχαρητήρια Αθανασίου

Νέα διάκριση του Τμήματος Επιστήμης τροφίμων & Διατροφής της Λήμνου – Συγχαρητήρια Αθανασίου

Νέα επιτυχία του Τμήματος Επιστήμης τροφίμων & Διατροφής (Τ.Ε.Τ.Δ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου ,  που έλαβαν τρία εκ των βραβείων καλύτερων αναρτημένων ανακοινώσεων σε επιστημονικό συνέδριο στη Βαρκελώνη. Με αφορμή τη νέα διάκριση ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου,  δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους καθηγητές και φοιτητές του Τμήματος που συμμετείχαν στο Διεθνές επιστημονικό συνέδριο «International Conference on Food Science, Technology and Nutritional Science», Theme: Recounting the latest innovations in Food Science, Technology and Nutritional Science, στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2019 στη Βαρκελώνη.

Οι τρεις εργασίες με τις οποίες εκπροσωπήθηκε το τμήμα , έλαβαν τρία εκ των βραβείων καλύτερων αναρτημένων ανακοινώσεων του συνεδρίου.

Το Τμήμα μας έχει κάνει περήφανους με τις συνεχόμενες επιτυχίες του, που το αξιολογούν και αναδεικνύουν  ως κορυφαίο στην Ελλάδα στον τομέα του.

Ας μη ξεχνάμε ότι είχε επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Λήμνο προεκλογικά και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο οποίος είχε εντυπωσιαστεί από το επίπεδο των σπουδών που υπάρχει.

Είμαι σίγουρος ότι η άριστη δουλειά που επιτελείται θα συνεχισθεί με τον ίδιο ζήλο και υπευθυνότητα».

 

The post Νέα διάκριση του Τμήματος Επιστήμης τροφίμων & Διατροφής της Λήμνου – Συγχαρητήρια Αθανασίου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2ngHTvD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη