Περιοδεύει στη Σάμο η Φώφη Γεννηματά

Περιοδεύει στη Σάμο η Φώφη Γεννηματά

Από το Δημαρχείο Δυτικής Σάμου όπου την υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Λυμπέρης ξεκινήσαμε την περιοδεία της η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφη Γεννηματά. Συνομίλησεμμε τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη  για τα προβλήματα της περιοχής  αλλά και για τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της δημιουργίας του νέου Δήμου. Στην συνέχεια βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου όπου της μεταφέρθηκαν οι ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικές  υποδομές.

Επόμενος σταθμός της κ. Γεννηματά  ήταν το Μουσείο Οίνου στην πόλη της Σάμου όπου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του.

Αμέσως μετά επισκέφτηκε το ΚΥΤ Σάμου όπου συνομιλώντας και με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο αλλά και την διοικήτρια του Κέντρου  εξέφρασε την απογοήτευση της για την κατάσταση που επικρατεί.

 «Η κατάσταση στην Σάμο είναι πολύ  χειρότερη και από τη Μόρια. Δεν αντέχουν άλλο τα νησιά μας . Δεν πάει άλλο με την συμφωνία Μέρκελ- Τσίπρα που δυστυχώς πειθήνια εφαρμόζει  και η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Η Ευρώπη και η Ελλάδα πρέπει να πάρουν πίσω τα κλειδιά του προσφυγικού- μεταναστευτικού από τον Ερντογάν ο οποίος μας εκβιάζει και μας απειλεί  και όλες οι χώρες της Ευρώπης θα πρέπει να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Το ζήτημα δεν είναι ελληνικό, είναι Ευρωπαϊκό. Θα πρέπει να προστατέψουμε αποτελεσματικά τα σύνορά μας  και να επιβάλλουμε την επιστροφή των μεταναστών και την άμεση μετεγκατάσταση των προσφύγων στις άλλες χώρες της Ευρώπης. Τώρα πριν να είναι πολύ αργά» τόνισε με έμφαση η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. 

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ  συνοδευόμενη από τα μέλη της Ν.Ε Σάμου  θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου και στην συνέχεια θα  συμμετέχει σε σύσκεψη με τη διευρυμένη ΝΕ του νησιού. Η κ. Γεννηματά θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα.

 

The post Περιοδεύει στη Σάμο η Φώφη Γεννηματά appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2pZvqgv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.