Αποστάσεις Γεροβασίλη από Πολάκη: Δεν θέλουμε να γίνει λίμπα η προανακριτική

Αποστάσεις Γεροβασίλη από Πολάκη: Δεν θέλουμε να γίνει λίμπα η προανακριτική

Για ενδιάμεση λύση κάνει λόγο η Ολγα Γεροβασίλη αναφερόμενη στο θέμα της προανακριτικής για την υπόθεση Novartis, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη ο οποίος απείλησε ότι αν δεν τον αφήσουν να συμμετέχει θα κάνει Κούγκι.

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, μετά την ενημέρωση προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρόεδρο της Βουλής, είχε μια σύντομη συνομιλία με τους δημοσιογράφους.

Η κυρία Γεροβασίλη κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη ότι δεν πρόκειται να φύγει από την προανακριτική επιτροπή.

Σε ερώτηση εάν είναι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή δήλωσή του ότι θα παραμείνει μέσα στην επιτροπή ό,τι και να γίνει και αν έχει ληφθεί απόφαση οι δύο βουλευτές να παραμείνουν στην επιτροπή, απάντησε: «Είναι προσωπική άποψη του κ. Πολάκη, δεν έχουμε αποφασίσει, εμείς κινούμαστε θεσμικά. Δεν θέλουμε να γίνει λίμπα η διαδικασία και ζητάμε από τον πρόεδρο να την προστατεύσει. Περιμένουμε την απάντησή του στην επιστολή μας», ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, εάν μόνη λύση είναι η ακύρωση της απόφασης της πλειοψηφίας, σημείωσε: «Δεν είναι μόνο αυτή, μπορούμε να πάμε σε ενδιάμεση λύση κάτι που θα εξαρτηθεί από τον πρόεδρο».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Wr9VBv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη